RiuDecor.ba štiti i poštuje privatnost klijenata koji koriste naše usluge. Informacije koje Vas mogu pojedinačno identifikovati ne otkrivaju se trećim licima bez Vašeg izričitog pristanka.

1. Sakupljanje i upotreba informacija

Prilikom registracije kao klijent www.riudecor.ba od Vas se traži da u formular unesete svoje podatke (firma koju predstavljate/ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu) kao i još neke podatke, kako bi mogli da Vas kontaktiramo i pružimo što bolje usluge.

Ove informacije se koriste da bi mogle da se šalju Vaše narudžbe i da Vam se šalju novosti (ako se za to odlučite) i ne služe u druge svrhe.

Na našem websajtu ne čuvamo informacije o porudžbinama niti o novčanim transakcijama. Napominjemo ipak da transakcije putem interneta nisu 100% sigurne, tako da bilo koju informaciju da odlučite da date putem interneta dajete na sopstveni rizik.

2. Otkrivanje i dijeljenje informacija

RiuDecor.ba ne iznajmljuje, prodaje ili dijeli Vaše podatke sa drugim ljudima ili firmama.

Ali imajte na umu da će riudecor.ba dati određene lične informacije o Vama ako je to potrebno radi nesmetanog zakonskog procesa kao što su nalog za pretres, sudski poziv, naredba suda ili ako RIU decor vjeruje da je neophodno podijeliti informacije da bi se istražile, spriječile ili preduzele akcije u vezi sa ilegalnim aktivnostima, prevarama na koje se sumnja ili ako je to iz nekog drugog razloga zakonski potrebno.

3. Bezbijednost websajta

Zaposleni u RIU DECOR-u shvataju Vaše privatne podatke veoma ozbiljno.

Pristup Vašim podacima je ograničen na lica koja rukuju websajtom i obezbjeđuju slanje Vaše narudžbe.

Molimo Vas da i Vi budete odgovorni, te da obezbjedite zaštitu Vaših podataka za prijavu na naš websajt i da nikoga sa istom ne upoznajete. Po završetku rada, ako ste se prijavili, molimo Vas da se isto tako i odjavite, kako neko nepozvan ne bi mogao da u Vaše ime naručuje proizvode.

4. Ažuriranje podataka

U slučaju da želite da deaktivirate Vaš nalog, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila riu.decor@gmail.com ili kontakt@riudecor.ba i da podnesete Vaš zahtjev za deaktivaciju.

5. Pitanja i prijedlozi

Pošto nam je internet prodaja novitet, a u želji da Vam pružimo što bolju uslugu i unaprijedimo naš websajt Vaša pitanja i prijedlozi su dobrodošli. Iste nam možete proslijediti putem e-maila: riu.decor@gmail.com ili kontakt@riudecor.ba

Main Menu