Naš websajt je zamišljen kao servis za naše klijente. Registrovanjem na websajt riudecor.ba postajete klijent i pristajete na postavljene uslove prodaje.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove i da povremeno provjeravate da li je došlo do izmjena.

U slučaju da se ne slažete sa ovim uslovima, ne bi trebali da koristite usluge ili da kupujete robu putem našeg websajta.

Ukoliko imate manje od 18 godina, možete koristiti usluge našeg websajta samo uz prisustvo roditelja ili staratelja.

1. Prihvatanje uslova

Prihvatate date uslove naznačene u našem Ugovoru o uslovima korišćenja i prodaje (u daljem tekstu Ugovor) putem websajta www.riudecor.ba

Ovaj Ugovor je potpun i jedini ugovor između Vas i nas i predstavlja osnovu svih daljih ugovora, predstavljanja, garancija u odnosu na websajt, sadržaj i usluge koje websajt obezbeđuje.

Ovom Ugovoru vremenom možemo dodavati i nove uslove, u bilo koje vreme, bez da Vas prethodno o tome obavijestimo. Posljednja verzija Ugovora će biti postavljena na websajtu, gdje ga možete u svako vrijeme pročitati.

2. Autorsko pravo

Sadržaj, organizacija, dizajn, prevodi, digitalna konverzija i sve drugo što je vezano za ovaj websajt isključivo su vlasništvo “O.D. RIU DECOR – Print shop and creative studio” i u tom smislu, svako kopiranje i redistribucija podataka sa našeg websajta je zabranjena.

Korišćenjem usluga našeg websajta Vi ne stičete pravo nad bilo kojim sadržajem, dokumentom ili materijalom koji vidite na websajtu.

3. Upotreba podataka sa websajta i ograničenja

Naš websajt je zamišljen kao servis za naše klijente. Gosti (neregistrovani posjetioci) će biti u mogućnosti da pregledaju sadržaj websajta, cijene, da nas kontaktiraju i postavljaju pitanja i da naručuju proizvode i koristi druge usluge sajta kao i registrovani korisnik (klijent) koji će moći i da mjenja svoje podatke.

Svi podaci sa našeg websajta služe isključivo za Vašu ličnu upotrebu kao klijenta. Ni jedan dio ili sadržaj, ne smije biti upotrebljen u izradi drugih publikacija ili prezentacija u elektronskom, štampanom ili bilo kojem drugom obliku.

4. Registrovanje

Registrovanjem na naš websajt, postajete naš klijent. Istovremeno garantujete da su podaci koje ste dali istiniti i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Molimo Vas da obratite pažnju na činjenicu da RIU Decor može ukinuti Vaše članstvo kao klijenta firme, a time i sve mogućnosti koje Vam websajt pruža, u slučajevima ako su uslovi Ugovora prekršeni ili na drugi način zloupotrebljeni.

U slučaju da ponovo pokušate da se registrujete, RIU Decor, zadržava pravo da odbije Vaš zahtev.

5. Jedinstvena upotreba

Kada se registrujete, Vaše pravo pristupa podacima websajta i Vašim podacima je Vaše isključivo pravo. Svoje podatke za prijavu morate čuvati i samo Vi koristiti. Niko nema pravo da se prijavljuje u Vaše ime, da pristupa Vašim podacima i koristi Vaš nalog za naručivanje proizvoda.

U tom smislu Vaše pravo da koristite usluge našeg websajta ne možete prenositi na drugo lice. Preporučujemo da drugo lice otvori svoj nalog.

6. Uređivanje, brisanje i promjene

Naše je isključivo diskreciono pravo da promjenimo ili izbrišemo bilo koji dokument, informaciju ili bilo koji drugi sadržaj našeg websajta, uključujući i ovaj dokument, bez prethodnog obavještenja korisnika websajta.

7. Obeštećenje

Ovim potvrđujete da ćete websajt koristiti za svoje potrebe, štititi njegov sadržaj, naše partnere, službenike i saradnike (u daljem tekstu Saradnike) kako nas ne bi izložili mogućim gubicima, zahtjevima ili troškovima, uključujući i prihvatanje obeštećenja u vidu razumne naknade za advokate, u odnosu na stepen zloupotrebe ovog Ugovora ili samog websajta.

8. Izjava

U IZRADI WEBSAJTA, NJEGOVOM ODRŽAVANJU I AŽURIRANJU, VRŠIMO NAPORE DA INFORMACIJE BUDU ŠTO TAČNIJE. INFORMACIJE KOJE SE POJAVLJUJU NA NAŠEM WEBSAJTU SU TAKVE KAKO SU NAPISANE, PA IPAK IMAJTE U VIDU DA ZBOG VELIKOG PROTOKA ROBE I NEMOGUĆNOSTI NADOPUNJAVANJA STRANICE U REALNOM VREMENU, POSTOJI MOGUĆNOST DA JE TRAŽENI ARTIKAL VEĆ PRODAT I DA GA TRENUTNO NEMAMO U DOVOLJNIM KOLIČINAMA IAKO SE POJAVLJUJE NA WEBSAJTU.

ZBOG MOGUĆIH GREŠAKA U PROGRAMU, ILI PRILIKOM UNOSA, INFORMACIJE I USLUGE MOGU SADRŽATI GREŠKE, PROBLEME ILI DRUGE VRSTE OGRANIČENJA. OVIM SE OGRAĐUJEMO OD MOGUĆIH NENAMJERNIH GREŠAKA KOJE MOGU DOVESTI DO GUBITKA PROFITA. PRIHVATANJE OVIH USLOVA JE OSNOVA UGOVORA U KORIŠĆENJU NAŠEG WEBSAJTA, I ONO JE NEOPHODNO I NE MOŽE SE OSTVARITI BEZ OBOSTRANE SAGLASNOSTI.

9. Ograničenja

Također ne prihvatamo odgovornost za moguće štete koje nastanu zbog dejstva virusa koji se mogu prenjeti elektronskim putem, a zbog korišćenja internet konekcija.

NEĆEMO BITI ODGOVORNI ZBOG BILO KOJE SLUČAJNE ŠTETE KOJA MOŽE NASTATI UPOTREBOM NAŠEG WEBSAJTA.

Naša maksimalna odgovornost može biti jednaka cijeni kupljenih proizvoda, usluge ili informacije.

10. Usluge trećih lica

Naš websajt je servis koji služi za naš direktni kontakt sa Vama, našim klijentima. Ne odobravamo da se preko našeg websajta vrši prenos ili kupovina robe od drugih lica. U tom smislu, ne odgovaramo za probleme koji u takvim transakcijama nastanu.

11. Privatnost podataka

Našu politiku zaštite politike privatnosti podataka, možete pogledati ovdje (Politika privatnosti) i ista podleže promjenama i ažuriranju s naše strane bilo kada bez prethodne najave.

12. Plaćanje

RIU DECOR O.D. je firma koja se bavi dizajnom, proizvodnjom i prodajom personalizovanih poklona kao i usluga štampe na malo posredstvom pošte ili preko interneta pravnim i fizičkim licima.

RIU DECOR nudi mogućnost plaćanja:

1. Pouzećem – robu plaćate prilikom preuzimanja. Minimalni iznos za narudžbu ne postoji ali ipak vodite računa o troškovima poštarine koje ćete platiti direktno kurirskoj službi.

2. Avansno – uplatom na račun

Avansno plaćanje nema ograničenja po vrijednosti ili količini robe koju kupac može da preuzme.

Ako ste pravno lice, potrebno je da nas kontaktirate e-mailom (riu.decor@gmail.com ili kontakt@riudecor.ba), da bismo razmjenili podatke o firmama ( ime, PIB, adresu, telefon, e-mail adresu, osobu za kontakt) i da biste dobili profakturu. Nakon uplate, prilikom preuzimanja robe, ili slanja iste kurirskom službom, klijent dobija odgovarajuću fakturu.

Svi novi klijenti plaćaju avansno.

13. Linkovi

Naš websajt sadrži linkove na druge websajtove (websajtove naših dobavljača i saradnika). Za sadržaj njihovih websajtova, tačnost podataka koje prikazuju i njihovih uslova ne odgovaramo. Ukoliko se odlučite da koristite te linkove, to činite na sopstvenu odgovornost.

14. Prestavke

Sve Vaše sugestije, ideje, zapažanja ili bilo kakve druge vrste informacija koje nam šaljete putem Kontakt forme ili na e-mail adresu riu.decor@gmail.com ili kontakt@riudecor.ba biće sa pažnjom pročitane i uvažene. Garantujemo Vam da će Vaše prestavke biti povjerljive, osim ako ne predstavljaju obavještenje koje želite da bude javno.

15. Politika reklamacije

Našu politiku reklamacija možete pogledati na stranici “Dostave i reklamacije” i ista podleže promjenama i ažuriranju s naše strane bilo kada bez prethodne najave.

16. Zakonske norme

OVIM PRISTAJETE DA JE U SLUČAJU SPORNIH PITANJA KOJA NASTANU IZ OVOG UGOVORA ILI DIREKTNO ILI INDIREKTNO KORIŠĆENJEM NAŠEG WEBSAJTA ZA NABAVKU PROIZVODA, ZA RIJEŠAVANJE SPORA NADLEŽAN OPŠTINSKI SUD NA ILIDŽI.

17. Provjera e-mail adrese klijenta

RIU DECOR zadržava pravo da preko e-maila kontaktira klijenta kako bi se utvrdila tačnost informacija koje je klijent upisao prilikom registracije, a koje su neophodne za naš rad.

Main Menu